Status på underskriftindsamling

posted in: Nyheder | 0

Vedrørende: Status på underskriftsindsamling – Lukning af ungdomsboligerne Nordentoften i Skals

Kære Grundejermedlemmer

Som de fleste af jer ved, indsamlede vi i august underskrifter for at få ned-/omlagt ungdomsboligerne her på Nordentoften i Skals. Det lykkedes at samle i alt 106 underskrifter fra 72 husstande på og omkring Nordentoften, hvilket vi synes er rigtig flot. Vi oplevede stor tilslutning til underskriftsindsamlingen fra de, vi traf hjemme. Tusinde tak for det!

Efterfølgende har vi afleveret underskrifterne til Borgmester Søren Pape Poulsen. Det var tydeligt, at det gjorde indtryk på ham, at så mange fra lokalområdet bakker op om sagen. Han har haft forskellige relevante forvaltninger til at undersøge, om Viborg Kommune henviser unge til boligerne. Det ser ikke sådan ud. 

Den rigtig gode nyhed er, at Borgmesteren skriver i et svar til os, at der forhandles mellem Lejerbo og et andet boligselskab om overtagelse af ungdomsboligerne. Hvis det lykkes, er det meningen, at ungdomsboligerne omdannes til familieboliger.  Den lidt mere brogede nyhed er, at vi fortsat intet har fået på skrift om, at det vil ske, og hvornår det så vil ske. Det venter vi spændt på og giver besked, når det (forhåbentlig) sker.

Hvis I har spørgsmål eller gerne vil høre mere, er I velkommen til at kontakte undertegnede.

Med venlig hilsen,

Christian Skriver Jørgensen
Nordentoften 43
Tlf: 25702207

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *